Forside
Om oss
Produkter
Tjenester
Referanser
Kontakt oss
Toolpack billinnredninger
Easypack logo
www.alfastal.no
Om oss

Alfa Stål AS er et moderne servicesenter for alt innen tynnplatebearbeiding Bedriften ligger sentralt i Drammen, 45 km syd for Oslo og syselsetter idag 16 ansatte.

Vår forretningsidè er å utvikle, konstruere og produsere produkter i tett samarbeid med deg som kunde. 20 års erfaring med stål etter mål gjør veien fra idé til ferdig produkt rask og kostnadseffektiv .

Vi skal framstå for våre kunder som en foretrukket tynnplatespesialist og en fleksibel samarbeidspartner. Vår virksomhet skal preges av tilgjenglighet og tilpasningsevne, som kan løse våre kunders behov på en kostnadseffektiv måte.

 

 

Kontinuerlige investeringer i det ypperste av stålbearbeidingsutstyr gjør at Alfa Stål AS er tilpasset markedets behov for fleksible løsninger. Alfa stål AS er tilpasset vår tids miljøkrav.

Vi har brakt med oss erfaringer og nøkkel-personer opp igjennom årene samt ny teknologi som gjør det mulig for oss å kunne tilby mer avanserte løsninger enn vi har hatt muligheten til tidligere.


Alfa Stål AS har, gjennom mange år fungert som en aktiv underleverandør og samarbeidspartner for store og små aktører innen tynnplate, displaymarkedet og produsenter av skap og reoler.

Omsetningen i 2000 var på 20 millioner kroner.

 

 

 

 

Alfa Stål AS. Sven Haugs g. 11 3013 Drammen Tlf. 32 21 51 40 Fax. 32 21 51 41
Levert av LarvikOnline.no